Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så länge blir Emil Kruse borta: "Riktigt trist"

SSK:s inlånade målvakt Emil Kruse skadade sig i sin debutmatch. Nu står det klart att 22-åringen blir borta från spel i upp till sex veckor och därmed gjort sitt i klubben.

Annons
Emil Kruse  i sin första (och sista?) match för SSK.

Efter långtidsskadan på Alexander Sahlin i början av säsongen har SSK sökt med ljus och lykta efter en ny målvakt som komplement till George Sörensen.

I slutet av december blev det klart att Rögles målvakt Emil Kruse lånas in under januari månad. Men 22-åringen han bara stå en match för sin nya klubb.

I segermatchen mot Modo (3-0) skadade han sig nämligen så svårt att han inte kunnat varken spela eller träna sedan dess. Efter en läkarundersökning i Ängelholm i veckan skriver nu Rögle på sin hemsida att målvakten blir borta i upp till sex veckor.

– Jag fick en spelare över mig och det tog ganska illa. Det gjorde ont men jag kände att jag kunde slutföra matchen, säger han till roglebk.se.

Beskedet innebär att Emil Kruse har gjort sitt i SSK för denna gången. I nuläget är lånet inte förlängt.

– Det känns riktigt trist. Jag var glad över att få komma till Södertälje och spela match och det kändes bra. Men det är bara att bita ihop och komma tillbaka, säger Emil till Rögles hemsida.

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

Gilla LT-sporten på Facebook

Följ LT-sporten på Twitter

Mer läsning