Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Om Hockeypuls och Mittmedia

Vad är Hockeypuls?

Hockeypuls är Mittmedias satsning på SHL, SDHL och hockeyallsvenskan – här samlar vi nyheter, reportage, tv-sändningar och krönikor om alla lag i ligorna. Genom att följa Hockeypuls.se och ladda ner appen får du full koll på ditt favoritlag och dess konkurrenter, varje dag.

Varför kostar det pengar att läsa artiklarna?

Allt färre läser papperstidningen – men artiklarna kostar lika mycket att producera även för hemsida och app. Vi är en av Sveriges största sportredaktioner och är på plats dagligen ute på träningar och matcher för att våra läsare ska få veta allt om sitt lag. Genom att ställa om till digital prenumeration kan vi fortsätta vara så nära lagen som möjligt så att fansen får den bevakning de förtjänar.

Varför skriver ni inte mer om mitt favoritlag?

Mittmedia och Hockeypuls har varit länge på vissa orter och har därför av tradition starkare bevakning av vissa lag – men vår ambition är att bevaka alla lag och jobbar hela tiden för att bli bättre och bättre på lagen där vi traditionellt inte varit starka tidigare. Vi vill samla all svensk hockey på en sajt och app.

Ansvarig utgivare

Henning Johannesson

Hockeypuls och Mittmedia

Hockeypuls är en del av Mittmedia, som är en Sveriges ledande lokala mediekoncerner med ett tjugotal nyhetssajter, appar, 28 dagstidningar, gratistidningar med mera.

Har du frågor?

Som företagskund hittar du information på vår annonswebb. Som privatkund hittar du information på vår kundservicesajt.

Vill du bli kund?

Vill du ta del av vårt plusmärkta innehåll? Här kan du bli kund hos oss.