Om Hockeypuls och Bonnier News Local

Vad är Hockeypuls?

Hockeypuls är Bonnier News Local satsning på SHL, SDHL och hockeyallsvenskan – här samlar vi nyheter, reportage, tv-sändningar och krönikor om alla lag i ligorna. Genom att följa Hockeypuls.se och ladda ner appen får du full koll på ditt favoritlag och dess konkurrenter, varje dag.

Varför kostar det pengar att läsa artiklarna?

Allt färre läser papperstidningen – men artiklarna kostar lika mycket att producera även för hemsida och app. Vi är en av Sveriges största sportredaktioner och är på plats dagligen ute på träningar och matcher för att våra läsare ska få veta allt om sitt lag. Genom att ställa om till digital prenumeration kan vi fortsätta vara så nära lagen som möjligt så att fansen får den bevakning de förtjänar.

Varför skriver ni inte mer om mitt favoritlag?

Bonnier News Local och Hockeypuls har varit länge på vissa orter och har därför av tradition starkare bevakning av vissa lag – men vår ambition är att bevaka alla lag och jobbar hela tiden för att bli bättre och bättre på lagen där vi traditionellt inte varit starka tidigare. Vi vill samla all svensk hockey på en sajt och app.

Hockeypuls och Bonnier News Local AB

Hockeypuls ingår i Bonnier News Local AB som är Sveriges ledande lokala mediekoncern och omfattar mer än 40 varumärken som levererar lokala nyheter genom dagstidningar, nyhetssajter, appar och gratistidningar. Bonnier News Local AB ingår i Bonnier News AB.

Har du frågor?

Som företagskund hittar du information på vår annonswebb. Som privatkund hittar du information på vår kundservicesajt.

Vill du bli kund?

Vill du ta del av vårt plusmärkta innehåll? Här kan du bli kund hos oss.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan