Annons
Vidare till hockeypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnan skadad – då lånar Djurgården in forward från Almtuna: "Är välbekant för oss"

Andreas Engqvist är skadad.
Då lånar Djurgården in Albin Lundin från Almtuna under de kommande två månaderna.
– Albin är välbekant för oss, vi har följt hans utveckling i Almtuna och känner oss trygga med såväl hans spelkvalitet som personlighet, säger Joakim Eriksson sportchef i Djurgården till klubbens hemsida.

Under gårdagen meddelade Djurgården att Jonathan Davidsson återvänder till klubben då han inte tagit plats i NHL och Columbus Blue Jackets.

Nu fortsätter det att ske förändringar i Djurgårdstruppen.

Då centern Andreas Engqvist dras med sviterna från den senaste i raden av hjärnskakningar och kan komma att bli borta en tid har klubben nu sett till att stärka upp centersidan.

Och man gör det med hjälp av ett bekant ansikte i form av Albin Lundin som lånas in från Almtuna i två månader.

Lundin har tidigare spelat juniorhockey i Djurgården och har 31 SHL-matcher för klubben.

– Vi har kommit överens med Almtuna om att låna Albin Lundin under en period av 2 månader. I och med att Andreas Engqvist har återigen fått symptom från hjärnskakning och rehabiliteringen kan komma att bli långvarig så behöver vi ha fler centrar i vår spelartrupp, säger Joakim Eriksson till klubbens hemsida.