Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sportslig och ekonomisk kris – då lämnar klubbdirektören Karlskrona

Karlskrona har ekonomiska problem, så väl som sportsliga.
Då lämnar klubbdirektör Charlotte Gustavsson klubben.
– Beslutet kommer naturligtvis olägligt men vi respekterar dock Charlottes beslut, säger ordföranden Tobias Larsson i ett pressmeddelande.

Annons
Charlotte Gustavsson lämnar Karlskrona. Foto: Magnus Lejhall  (Bildbyrån).

Orsaken till att Charlotte Gustavsson lämnar Karlskrona är enligt pressmeddelandet att de har olika syn på klubbens utveckling.

Därför har hon nu ställt sin plats till förfogande.

– Det stämmer, det är ett kritiskt läge för klubben, och då ställer jag min plats till förfogande. Så att styrelsen kan hitta en person som kan ta vid efter det arbete som jag påbörjat och kommit en bra bit med. Det är väldigt odramatiskt, och jag önskar självklart KHK all lycka framöver, säger hon.

Karlskrona är klar jumbo i SHL med åtta poäng upp till säker mark. Samtidigt brottas de med ekonomin och låga publiksiffror.

– Vi är i ett prekärt läge där sporten behöver spela sig kvar i SHL och vi måste säkerställa ekonomiska licensen om 4 MSEK i eget kapital. Beslutet kommer naturligtvis olägligt men vi respekterar dock Charlottes beslut och tackar henne för engagemanget under tiden i klubben och önskar henne all lycka i sin fortsatta karriär, säger ordföranden Tobias Larsson.

LÄS OCKSÅ

► (+) Hockeypuls transferspecial: Så värvade lagen SHL och HA – de lyckades bäst'

Panterns assistkung lämnar för Karlskrona: "En bra kille"

Efter sex poänglösa matcher – får byta Karlskrona mot Pantern