Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Poängkungen kan missa Modomatchen

Marcus Eriksson är Vita Hästens poängbäste forward den här säsongen. Nu ser han ut att missa den andra kvalmatchen mot Modo.

Annons

Det är som rapporterar om skadeläget i Vita Hästens trupp inför den viktiga hemmamatchen mot Modo Hockey. På onsdagens matchvärmning fanns inte succémålvakten Axel Brage med. Brage missade ju också matchen mot Modo – på grund av att han hade fått ett skott där det gör ont, enligt Vita Hästens assisterande tränare Mikael Johansson. Vita Hästen-bloggaren har däremot uppgifter om att det rör sig om en ledbandsskada i handen. Detta kom fram efter en läkarundersökning på tisdagen.

Nu ser också Vita Hästen ut att tappa sin poängbäste spelare den här säsongen, i form av Marcus Eriksson.

– Har man feber i dag (onsdag) är det knappast troligt att man spelar i morgon (torsdag), säger tränaren Niklas Czarnecki. Han ringde sig sjuk före träningen och är därför ett stort frågetecken inför returen mot Modo i Himmelstalundshallen på torsdagen, säger Niklas Czarnecki till .

Istället tog amerikanen Adam Schmidt Erikssons plats i power play på onsdagens träning. Henrik Lundberg vaktar Vita Hästen-kassen även på torsdagen.