Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny tvåa i poängligan

Annons

Modos matchtrupp

Målvakter: Adam Reideborn och Linus Ullmark

Backar: Jonas Ahnelöv, Nichlas Torp, Travis Roche, Oscar Hedman, Emil Djuse, Dennis Persson, Albin Carlsson.

Forwards: Marcel Hossa, Samuel Påhlsson, Juha-Pekka Haataja, Gustav Possler, Simon Önerud, Niklas Nordgren,Adrian Kempe, Joonas Nättinen, Radek Smolenak, Kyle Flanagan, Janos Hari, Victor Olofsson, Emil Pettersson.

Tränartankar: Henrik Gradin

– Vi vill se en bra inställning i hela matchen och vill gå till speluppehåll med två raka segrar i ryggen.

– Jag tyckte redan mot Färjestad att det var ett fall framåt och vi började matchen mot Örebro riktigt bra innan det i andra perioden börjar att flänga fram och tillbaka.

– Vi gav upp en hel del klara chanser och Linus gjorde det väldigt bra för oss då Örebro hade fler kvalitativa målchanser i mittperioden. Den tredje perioden kändes lugn fram till dess att vi slutade att spela av någon anledning

– Mentalt var segern oerhört viktigt. Tabellen är satt, men för gruppen var det en viktig seger att ta då vi fick se bra saker i vårt spel.

– Nu vill vi se att vi klarar av att hålla ihop spelet och det som vi tränar på. Vi vet vad som kommer att vara extra viktigt i kvalspelet och vi vill se en bra inställning i hela matchen och vill gå till speluppehåll med två raka segrar i ryggen.

Skadeläget

Per-Åge Skröder, Joonas Lehtivouri och Peter Öberg vilar från matchen mot Brynäs då den sistnämnde fick ett skott på foten i mötet mot Örebro Hockey.

Poängligan

1) Per-Åge Skröder 25 (14+11), 2) Simon Önerud 22 (15+7), 3) Gustav Possler 21 (9+12), 4) Janos Hari 21 (6+15), 5) William Nylander 20 (8+12).