Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matchguiden inför kvällens match

Annons

Preliminärt lag:

Målvakt: Linus Ullmark

Förstafemman: Travis Roche-Dennis Persson/Marcel Hossa-Emil Pettersson-Juha-Pekka Haataja.

Andrafemman: Nichlas Torp- Jonas Ahnelöv/Peter Öberg-Samuel Påhlsson-Gustav Possler.

Tredjefemman: Oscar Hedman (?) -Emil Djuse/Adrian Kempe-Joonas Nättinen-Simon Önerud.

Fjärdekedjan: Janos Hari-Kyle Flanagan-Niklas Nordgren.

Extra back: Albin Carlson.

Extra forward: Donald Brashear.

Tränarsnack:

Henrik Gradin, assisterande tränare:

– Det känns inspirerande att åka ner till Norrköping igen med en chans att vinna hela matchserien, men vi är fullt medvetna om att det kommer att bli ett världskrig där nere då Vita Hästen kommer att ge allt för varje millimeter ute på banan.

– Håller vi oss till vårt system och spelar med stort tålamod så måste Vita Hästen göra en väldigt bra match för att kunna slå oss.

– De hade bud på flera mål i den senaste matchen och det gäller för oss att fortsätta hålla oss på "rätt sida" i försvarsspelet och jobba vidare med backcheckingen. Då ska vi även kunna hålla ner antalet målchanser mot oss.

– Vi ser den här matchen som en enda match. Vi kan inte fokusera på någonting annat i dagsläget och självklart går vi in för att den här matchserien ska vara slut efter onsdagens möte i Norrköping. Vi har satt oss i en bra position och nu gäller det att utnyttja det.

Läget i laget:

Per-Åge Skröder och Joonas Lehtivuori är inte aktuella för spel. Oscar Hedman väntar tillökning i familjen och är därmed osäker för spel vilket innebär att Modo reser till Norrköping med sex backar. I övrigt åker samma lag ner som startade den senaste matchen. Efter morgondagens matchvärmning i Himmelstalundshallen tas laget ut.