Annons
Vidare till hockeypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så får du tillgång till Plus på Hockeypuls – prova för bara 1 krona

Gillar du Hockeypuls? Grymt, det är vi många som gör! Bara det att ha hela SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan samlat på ett ställe höjer pulsen på en hockeyälskare. Som kund på vårt pluspaket får du fri tillgång till allt detta innehåll, på sajten och i appen.

Missa inget – skaffa Plus nu för bara 1 kr!

Du kanske har sett att artiklar på Hockeypuls är märkta med ett plus. Det innebär att du behöver vara kund hos oss för att ta del av dem. När du väl är kund loggar du bara in och kan fritt ta del av allt innehåll. Med nyhetspaket Plus får du fri tillgång till allt plusmärkt innehåll på Hockeypuls och i vår Hockeypuls-app.

Ja, jag vill bli kund på Plus! >>

(OBS! Är du redan kund hos någon av Mittmedias övriga titlar så har du även fri tillgång till allt innehåll på Hockeypuls. Använd samma inloggning.)

När är jag kund?

Är du kund på Plus, prenumerant på papperstidningen eller e-tidningen hos någon av Mittmedias titlar, då har du redan tillgång till allt innehåll på Hockeypuls.se eller via appen. Använd samma inloggning som på din huvudsajt.

► Jag är kund och vill logga in nu! >>

► Jag är osäker på om jag är kund och vill se alla Mittmedias titlar! >>

Har du frågor kontakta MittMedias kundtjänst på 010-709 70 00. Den är öppen på vardagar klockan 08–16.