Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittmedia Sport satsar på försäsongen – livesänder från Hockeypuls Cup

Nu kan du följa Borlänge HF, Hudiksvalls HC och Östersunds IK på nära håll under försäsongen.
Mittmedia sänder från nystartade Hockeypuls Cup som spelas under augusti och september månad.
– Det är några av de starkaste kandidaterna att ligga i toppen av ligan, säger Hockeypuls nyhetschef Micke Nordstrand.

Annons

Mittmedia har förvärvat sändningsrättigheter för Hockeypuls Cup som spelas under månadsskiftet augusti-september. Mittmedia kommer även att satsa och bygga upp matchen med ett tv-magasin inför turneringen.

– Vi ser potential i lagen från Hockeyettan där Hudiksvalls HC, Borlänge HF och Östersunds IK är några av de starkaste kandidaterna att ligga i toppen av ligan. Att vi i ett samarbete med klubbarna kan bygga en cup under försäsongen och sända matcherna på Mittmedias sajter är så klart otroligt roligt, säger Hockeypuls nyhetschef Micke Nordstrand.

****FAKTA: Hockeypuls Cup

31 augusti: Hudiksvalls HC–Borlänge HF (Järvsö)

2 september: Borlänge HF– Östersunds IK (Borlänge)

4 september: Östersunds IK–Hudiksvalls HC (Strömsund)

**** Fredrik Jönsson är marknadsansvarig, Hudiksvalls HC:

– Jättekul med MittMedias satsning på Hockeypuls Cup för att höja tempen ytterligare inför säsongsstart. Östersund och Borlänge är topplag i HockeyEttan så de blir en bra värdemätare för oss. Som tidigare år lägger vi ut en träningsmatch utanför Hudiksvall så vi ser fram emot att möta Borlänge i Järvsö, säger han.

Som Pluskund hos Hockeypuls eller någon av Mittmedias övriga titlar har du möjlighet att följa Hockeypuls Cup utan extra kostnad.