Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tränarbytet bakom Nylander-flytten

/
  • Att Anders Forsberg sparkades kopplas ihop med att William Nylander återkallas till Toronto.

Hockeyoraklet Bob McKenzie om varför Toronto återkallar William Nylander. "Situationen med en sparkad tränare i Modo var inte ideal"

Annons

William Nylander kommer inte att spela i NHL den här säsongen, och heller inte i Modo. Toronto har nu valt att återkalla William Nylander, men det är inte för spel i NHL - utan i AHL. Enligt Damien Cox, på Sportsnet så vill Toronto se Nylander på mindre rink.

– Jag har nu fått det bekräftat att Nylander återkallas till Toronto. Men han återkallas till Marlies (AHL) och kommer spela där resten av säsongen. Enligt planen så kommer inte Nylander att spela i NHL den här säsongen, oavsett skador i laget, skriver Damien Cox i en tweet på måndagen.

Damien Cox skriver också att Modos beslut att värva Donald Brashear tidigare under säsongen inte övertygade Leafs att Modo är rätt plats för honom.

Även Bob McKenzie uttalar sig om William Nylander flytt.

– Enligt vad jag har förstått så ligger två anledningar bakom flytten. För det första vill Toronto ha honom på mindre is, och för det andra så är situationen i Modo (tränaren har sparkats) inte ideal.

Mer läsning