Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skröder: "Jag vill spela hockey nästa år"

/

Per-Åge Skröder ska snart träffa Modo Hockey för att diskutera sin framtid. Därefter vet han mer.

Annons

SHL:s bäste utländska målskytt genom tiderna heter Per-Åge Skröder. Den gångna säsongen öppnade han också starkt, och fick igång målskyttet ordentligt. Han bildade en fruktad förstaformation i Modo Hockey tillsammans med junioren William Nylander.

I slutet av november fick Skröder beskedet att hans mamma var sjuk i cancer - en sjukdom hon senare avled av. På grund av mammans sjukdom och bortgång missade Skröder matcher i slutet av säsongen, och även tre matcher i direktkvalet mot Vita Hästen. Slutet av säsongen gick dessutom inte lika bra poängmässigt för en av klubbens mest populära spelar genom tiderna.

Per-Åge Skröder är just nu kontraktslös, och ska inom kort diskutera sin framtid med Modo Hockeys general manager, Per Svartvadet.

– Jag är sugen på att fortsätta spela. Jag har pratat med några klubbar men alla har fått samma svar. Jag har sagt till dem att jag ska höra hur Modo ser på mig först, säger Per-Åge Skröder.

Att Skröder ska spela hockey även nästa säsong står klart. Var det blir, är däremot inte klart.

– Jag vill veta hur Modo ser på mig, om de vill föryngra, eller om de vill ha kvar mig. Jag har inga problem att ta en annan roll än den jag haft, säger Per-Åge Skröder.

Skröder och Svartvadet ska träffas i slutet av veckan, eller i början på nästa. Först då kan Skröder ta ställning till sin framtid som hockeyspelare.

Mer läsning