Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ryno förlänger med Leksand

/
  • Johan Ryno stannar i Leksands IF till och med säsongen 2019/2020.

Det har snackats om en flytt till Jönköping och spel i HV71.
Så blir det inte.
Åtminstone inte än på ett tag.
Leksands IF har skrivit ett nytt femårskontrakt med lagkaptenen Johan Ryno.

Annons

– Efter en långdragen process som har pågått under en tid är det mycket glädjande att Johan med familj nu har bestämt sig för att teckna ett unikt femårskontrakt med Leksands IF. Johan är ett stort föredöme både på och utanför isen, och nu är första pusselbiten lagd för framtidens Leksands IF, säger klubbdirektör Kjell Kruse till klubbens hemsida.

Även Ryno är nöjd med det nya kontraktet.

– Jag har trivts väldigt bra under de år jag har varit i föreningen, och att stanna här känns som det rätta beslutet för mig och min familj. Jag är fantastiskt glad över att få möjligheten att representera Leksands IF under en lång tid framöver, säger Johan Ryno.

– Fem år är en lång tid, och jag hoppas kunna vara med och på allvar etablera Leksands IF i högsta serien, och tillsammans med laget bli bättre och bättre för varje år. Det är min, liksom föreningens, målsättning.

Ryno kom till Leksand från Oskarshamn inför säsongen 2011/2012. Sedan dess har han gått från klarhet till klarhet och var en stor anledning till att laget tog det efterlängtade steget upp i SHL. På säsongens hittills 43 matcher har han svarat för 36 poäng (12+24).

Mer läsning