Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Problem för Luleås målvakt: "Jag såg bara arslet"

När Thomas "Bulan" Berglunds Brynäs möter Luleå slipper de möta succémålvakten Joel Lassinantti. "Jag tänkte, helvete".

Annons

Luleå-målvakten Joel Lassinantti fick avbryta matchen mot Örebro i onsdags. Lassinantti höll tätt i målet, men med sin egen kropp var det desto mer öppet. Lassinantti kräktes i den första periodpausen och därefter blev det isolering för Luleå-målvakten som ligger tvåa i målvaktsligan.

– Han stod med huvudet nere i en sån där grön jävla Sulo-tunna. Jag såg bara arslet. Då tänkte jag, "helvete", säger Luleåtränaren Joakim Fagervall dagen efter förlusten mot Örebro till nsd.se.

Det blev eget hotellrum för Lassinantti i Örebro, och även eget flyg hem till Luleå sent på torsdagskvällen. Lassinantti har piggnat på sig, men innan dess så hann han roa sig i Örebro, enligt Fagervall.

– Det är redan bättre. Nu ska han börja försöka trycka i sig nån mat. Vi vet inte om det är något med maten eller magsjuka. Det är inte så att någon annan har blivit det så det är svårt att säga, säger Fagervall innan han berättar vad "Lassi" har fördrivit tiden med i Örebro:

– Han far omkring och knallar i deras omklädningsrum nu, hahaha.

Fagervall konstaterar också att Lassinantti inte kommer till spel mot Brynäs.

– Nä. Han har inte fått i sig något, så spel blir det inte. Han var väldigt låg energimässigt nu när jag pratade med honom.

Mer läsning