Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Osäkert med Jeff Tambellini

Så sent som förra säsongen spelade Jeff Tambellini i Modo Hockey.
I kväll kanske han spelar mot Modo eftersom det nyligen blev klart att han representerar Växjö Lakers resten av den här säsongen.

Annons

Men det är på Migrationsverket det avgörs om Tambellini hinner bli spelklar till kvällens match precis som det andra Växjöförvärvet Josh Hennessy.

– De väntar på arbetstillstånd, meddelar de från Växjö som för tillfället har lite problem med en tunn trupp genom att Tuomas Kiiskinen är skadad och borta från spel i åtminstone tre veckor till.

Växjö gjorde ett ganska blekt intryck senast mot Örebro vilka man föll emot med 2–1. Det rapporterades om svag puckbehandling, dumma utvisningar och ett trubbigt anfallsspel från smålänningarnas sida.

– Vi är petiga. Vi är svaga i avgörande lägen och har inte det rätta fokuset i spelet. Jag vet att det går upp och ner i hockey men jag tycker att vi ska uppträda skickligare än vad vi gjorde.

– Vi jobbar hårt och skapar en jämn match och har chansen att vinna men vi hade inte riktigt skärpan, kommenterade Växjö Lakers tränare Sam Hallam efter matchen mot Örebro.

Växjötränaren var riktigt besviken eftersom han hade hoppats på lagets tredje raka seger:

– Det är alltid smärtsamt att förlora. Vi hade vunnit två raka matcher och kändes otroligt motiverade för att ta en ny trea. När vi sedan inte är beredda att göra jobbet blir besvikelsegraden hög, fortsatte Sam Hallam.

Noterbart:

Tuomas Kiiskinen är skadad. Nyförvärven Jeff Tambellini och Josh Hennessy väntar på arbetstillstånd från Migrationsverket.

Växjös preliminära trupp:

Målvakter: Christoper Nihlstorp och Stefan Steen.

Backar: Eric Martinsson, Eddie Larsson, Niclas Lundgren, Sebastian Erixon, Noah.Welch, Cony Murphy, Ville Varakas,Teemu Laakso.

Forwards: Liam Reddox, Robert Rosén, Nicholas Johnson, Patrik Lundh, Alexander Johansson, Tomi Kallio, Gustav Rydahl, Jani Lajunen, Albin Storm, Mikael Johansson, Erik Josefsson, Robin Söderquist.

Mer läsning