Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nedsläpp

SHL omgång 40
HV 71–Modo
Kinnarps Arena

Annons

Modo bröt en lång förlusttrend genom att vinna mot Djurgården. I och för sig inte förrän efter förlängning, men ändå. Det var absolut ett fall framåt och segern borde rimligtvis ge hela laget en rejäl energikick inför fortsättning.

Men det är minsann ingen lätt uppgift som väntar Modo. HV 71 är starka och det kommer att krävas en 100-procentig insats av Modo för att de ska få med sig några poäng hem igen.

Modos trupp

Målvakter

Adam Reideborn, Emil Hedman

Backar

Nichlas Torp ,Jonas Ahnelöv, Emil Djuse Oscar Hedman Joonas Lehtivuori Dennis Persson Albin Carlsson

Forwards:

Per-Åge Skröder, Samuel Påhlsson, Gustav Possler, Radek Smolenak, Kyle Flanagan

Juha-Pekka Haataja, Adrian Kempe Simon,Önerud, Victor Olofsson., Peter Öberg , Joonas Nättinen, Niklas Nordgren, Donald Brashear

Maciej Szwoch, målvaktstränare:

– Vi har gjort vår hemläxa efter matchen mot Djurgården och kollat matchen på video och det är ganska mycket standard där vare sig vi vinner eller förlorar. Vi gick igenom positiva prestationer som vi vill se där ute.– Det är simpelt i elitidrott då det är en positiv injektion för alla att vi kan ta segrar och poäng, men nu gäller det att förbereda oss inför nästa match. HV71 är ett lag som spelar en fartfylld hockey och det brukar vara täta och tighta matcher mellan oss och jag ser verkligen fram emot

Poängligan

1) Per-Åge Skröder 24 (14+10), 2) William Nylander 20 (8+12) 3) Gustav Possler 19 (9+10) 4) Victor Olofsson 17 (10+7), 5) Janos Hari 17 (5+12):

Kvällens omgång:

HV 71–Modo, Djurgården–Skellefteå, Örebro–Linköping, Frölunda–Växjö, Leksand–Brynäs, Luleå–Färjestad.

Mer läsning