Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modos vd fick fantastiskt besked

Torsdagens besked att Charlotte Gustavsson är fri från sin cancer fick henne att fälla tårar av glädje.

Annons

Det var en tisdag i mars 2014 vardagen förändrades dramatiskt för Modo Hockeys vd Charlotte Gustavsson. Det handlade inte om nedskärningar i föreningen, ekonomiska bakslag i Modo Hockey, eller om värvningar som inte gått i lås. Det handlade om något så mycket viktigare. Hennes liv. Charlotte Gustavsson fick beskedet att hon hade bröstcancer.

– Det var en chock. Men nu tänker jag bara att jag ska klara det här, sa Charlotte Gustavsson till allehanda.se en tid efter sjukdomen.

Efter en tid med cellgiftbehandlingar, massor av tester och en lång rehabilitering blev Charlotte Gustavsson sedan också friskförklarad. I oktober förra året visade halvårskontrollen att cellgiftsbehandlingarna fungerat.

– Tumören är helt borta och körtlarna runt om bröstet har klarat sig. Jag är frisk – så frisk som jag just nu kan vara i alla fall, sa hon till Aftonbladet i samband med Modos match mot Djurgården i oktober.

Och nu, den 30 april 2014 visar också ettårskontrollen att cancern är borta - Charlotte Gustavsson är fri från sin sjukdom.

"Lycka!! Hade 1-års kontroll idag & fick fantastiska besked, jag är fortfarande frisk och stark! Blev många glädjetårar! Vilken lättnad! :)", skriver Charlotte Gustavsson själv på Twitter efter att hon fått det lyckade beskedet.

Glädjen efter Charlotte Gustavssons besked spred sig också snabbt på Twitter. Bara minuter efter Charlotte Gustavssons tweet ramlade kommenterarna in. Bland annat från ett flertal kända hockeyprofiler.

Mike Helber:

"Stort grattis, bra krigat!"

Fredrik Jensen:

"Härligt, glad för din skull"

Björn Oldeen:

"Härligt!"

Mer läsning