Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modoforward nära Oskarshamn

/
  • Victor Öhman förhandlar just nu om ett kontrakt med Oskarshamn i Hockeyallsvenskan.

Han lånades ut från Modo Hockey förra säsongen och gjorde succé. Nu är forwarden nära att lämna Modo för allsvenskt spel.

Annons

Victor Öhman var utlånad från Modo till Björklöven förra året. Den här säsongen har centern blandat spel i Modo Hockey, med juniorlaget men även varit utlånad till Oskars hamn i allsvenskan. Den senare delen av serien avslutade Victor Öhman just där, och det blev tre mål och två assist på åtta matcher.

Öhman beskrivs som en av Oskarshamns bästa spelare i slutet av säsongen. Det spelet har gjort att Oskarshamn visat intresse för Victor Öhman till kommande säsong.

– Förhandlingar pågår, vi snackar med varandra. Jag har några klubbar som visat intresse, men Oskarshamn är ett intressant alternativ. Jag trivdes jättebra den korta tid jag var där. Det är en mysig stad, jag är ju van vid mindre städer eftersom jag bor i Örnsköldsvik, säger Victor Öhman till Barometern och fortsätter.

– Klubben tog väl hand om mig och det är samma tränare kvar. Dessutom har jag hört att golfsäsongen är i gång där nere. Det gör det ju inte mindre intressant, säger Öhman och skrattar.

Victor Öhman har Modo som moderklubb och har representerat klubben genom hela sin karriär - förutom när han varit utlånad till Björklöven och Oskarshamn.

19-årige Öhman är väldigt nära ett kontrakt med Oskarshamn.

– De är överens så till vida att IKO vill ha honom och att han vill tillbaka. Däremot är de inte riktigt ense om den ekonomiska biten, säger en källa till Barometern.

Mer läsning