Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo förlänger med fem spelare

/
  • Albin Runesson (bilden), Axel Ottosson, Linus Sandin, Erik Flood och Kristian Jakobsson har skrivit på nya kontrakt med Modo Hockey.

Fem av Modos talangfulla spelare förlänger kontraktet. "Vi tror mycket på dem för framtiden"

Annons

På onsdagen meddelar Modo Hockey att klubben förlänger kontraktet med fem av sina juniorer. Det handlar om Albin Runesson, Axel Ottosson, Linus Sandin, Erik Flood och Kristian Jakobsson som alla skrivit på nya kontrakt.

– Kullen med spelare född -96 utvecklas till SHL-spelare och som del i vår långsiktiga strategi är vi väldigt glada att kunna förlänga kontrakten med de här spelarna, säger Modo Hockeys general manager Per Svartvadet.

Sedan tidigare står det klart att tre av dem lånas ut för spel i Mora IK nästa säsong. Det är Linus Sandin, Erik Flood och Kristian Jakobsson som lånas ut till Mora.

– Tre av spelarna blir utlånade för att få möjlighet att spela seniorhockey på hög nivå i vinter medan Runesson och Ottosson blir kvar i Örnsköldsvik för att utvecklas vidare här. Alla spelare är födda 96 och som del i vår långsiktiga strategi är vi väldigt glada att kunna förlänga kontrakten med de här spelarna, säger Per Svartvadet.

Modos general manager betonar också att det är spelare klubben tror på.

– Det här är samtliga väldigt bra killar som vi tror på mycket inför framtiden. Alla är här under hela sommaren och kör försäsongsträning med resten av a-laget och vi kommer med spänning att följa deras fortsatta utveckling.

Mer läsning