Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo föll ihop i sista perioden

Modo stod upp bra i två perioder mot serieledaren Skellefteå, men två olyckliga mål i upptakten av sista perioden blev för mycket.
Till sist vann hemmalaget med klara 6–1 och en tung förlust.

Annons

– Skellefteå höjer sig där, men jag tror faktiskt att det är vi som tappar konceptet. De blir plötsligt mycket friare och de tar avslut från vilken vinkel som helst, där har vi mycket att lära säger Modo-tränaren Per-Erik Johnsson till C More.

Spelmässigt såg det riktigt hyggligt ut efter två spelade perioder för Modo, 0–1 underläge visserligen men ändå gott hopp om en dramatisk avslutning. Laget höll spelet väl uppe även om Modo hade svårt att få fram skotten mot en motståndare som låg rätt i skottlinjen.

Men den sista perioden blev en mardröm för Linus Ullmark i Modomålet och hans lagkamrater, 2–0 kom efter 1.02 genom Rob Schremp som satte dit pucken från en snäv vinkel sedan Ullmark bjudit på en lucka invid hans första stolpe.

Och än värre skulle det bli, drygt en och en halv minut senare satt nästa fullträff, ett skott från Pär Lindholm ställde helt Ullmark i målet sedan pucken tagit på en backskridsko och två minuter senare stängde Skellefteå helt den här matchen genom 4–0.

Mer läsning