Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matchguiden inför kvällens match

/

Assisterande tränaren Henrik Gradin vill se ett mer kampsuget Modo mot Färjestad än fallet var mot Frölunda.

Annons

Modos lag (Peliminärt):

Målvakt: Linus Ullmark, Adam Reideborn.

Backar: Jonas Ahnelöv, Nichlas Torp, Travis Roche, Joonas Lehtivuori, Oscar Hedman, Emil Djuse, Dennis Persson.

Forwards: Marcel Hossa, Samuel Påhlsson, Juha-Pekka Haataja, Gustav Possler, Simon Önerud, Niklas Nordgren, Adrian Kempe, Joonas Nättinen, Radek Smolenak, Per-Åge Skröder, Peter Öberg, Kyle Flanagan, Janos Hari, Carl Grundström.

Henrik Gradin, assisterande tränare:

– Resultatet i sig är en sak. Den andra och viktigaste är inställningen och vi hade världens chans att få folket i arenan att följa med oss. Vi tog inte den chansen och jag har tyvärr ingen bra förklaring då jag tycker att vi gör en bra match rent spelmässigt mot HV71 senast.

– Med den inramningen innan matchen borde vi kunna komma ut extremt inspirerade i vår egen borg inför fullsatta läktare. Oavsett om vi är avsågade eller inte.

– Vi har tre matcher på oss att komma in med energi oavsett om vi tycker att det är synd om oss eller inte. Alla sådana tankar måste bort då det gäller att fokusera på uppgiften och att vara i allra bästa form när matcherna kommer som avgör. Det är inte bara att trycka på en knapp då utan det arbetet gör vi hela tiden nu, inför framtiden.

– Det brukar vara fysiska och roliga matcher mot Färjestad. De har haft en bra trend men nu har de förlorat några matcher här på slutet. Vi ska ställa upp till kamp imorgon och ge Färjestad en match.

Poängligan:

1) Per-Åge Skröder 25 (14+11), 2) Gustav Possler 20 (9+11), 3) William Nylander 20 (8+12), 4) Janos Hari 20 (6+14), 5) Simon Önerud 19 (13+6).

Kvällens matcher:

Färjestad–Modo, Linköping–Djurgården, Luleå–HV71, Örebro–Skellefteå, Brynäs–Växjö, Leksand–Frölunda.

Mer läsning