Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Brynäs vinna hockeymatcher?

Det är inte marginalerna som skiljt Brynäs från fler poäng i dom senaste matcherna.

Annons

Det är motståndarna, det egna självförtroendet och en gnutta medgång. Nu väntar Frölunda på hemmaplan och det kan väl inte ge några poäng det heller?

Nej, så är det. Inte kan väl Brynäs vinna en hockeymatch? Det är väl något orealistiskt, något fullständigt omöjligt och bortom allt vett att ens antyda att det skulle kunna ske? Jag menar det handlar ju om ishockey. Där är allt på förhand givet.

Det är min förhoppning att den ironiska undertonen ska framgå. Det är klart att Brynäs kan vinna hockeymatcher och varför inte den mot Frölunda? Jag ser inga hinder för det.

Nu är det bara poäng som räknas. Inga krav på elegans finns. Just nu hoppas jag mer på en ful seger än en vacker förlust.

Brynäs matchar sina bästa spelare hårt. Förhoppningen är att det ska ge tidiga ledningar, trygghet och något att försvara. Tyvärr har tidiga ledningar omvandlats till något senare underlägen och till slitna och trötta spelare som ska lyckas kvittera i slutminuterna.

Mot Frölunda hoppas jag på en match då motståndarna har en sämre dag, det egna självförtroendet vuxit och jag hoppas givetvis på en gnutta medgång.

Tre saker inför matchen mot Frölunda

* Full fart framåt i den första perioden.

* Kontrollerat spel i den andra perioden.

* En ledning att försvara i den tredje perioden. Tack på förhand.

Mer läsning