Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ifrågasätter Foppas hyllning - "Har inte vunnit något"

/

Hockeytyckaren menar att det är fel att Modo hissar Peter Forsbergs förtjänstfana. "Borde finnas kriterier".

Annons

I torsdags hyllades Peter Forsberg i ett fullsatt Fjällräven Center. Det var med stolthet Ö-viksborna slöt upp för att visa sin uppskattning till Peter Forsberg. Hela arenan stod upp och gav Forsberg en stående ovation och samtliga åskådare på plats i arenan gav sitt för att visa Forsberg sin tacksamhet.

Det har aldrig varit en fråga om, utan snarare när Foppa skulle få sin förtjänstfana hissad till Fjällräven Centers tak.

– Peter Forsberg är den person som enskilt mest är förknippad med Modo Hockey, sa Tomas Byberg i sitt tal när han försökte motivera varför tröjan skulle hissas.

– Allvarligt, behövs det någon motivering för att hissa Peters förtjänstfana, undrade Byberg sedan ironiskt.

I Aftonbladets hockeyprogram ifrågasätter däremot Daniel Breitholtz varför Forsberg nu fått sin förtjänstfana i taket.

– Allvarligt. Han har inte vunnit någonting, han har inte vunnit någonting med Modo. Det borde finnas kriterier för vad som krävs för att få hänga i taket, kanske ett litet SM-guld eller så, säger Breitholtz.

Hockeyexperten Johan Garpenlöv håller däremot inte med Breitholtz.

– Han har ett riktigt Modohjärta Peter Forsberg och har vunnit allt annat än ett SM-guld. Jag tycker han ska hänga i taket, han ska upp där. Forsberg är en av världens bästa hockeyspelare och är det någon som ska hänga i Modo-taket, så är det Peter Forsberg.

Breitholtz igen:

– Det här kommer sluta med att jag får så mycket bajs i brevlådan av alla Modofans, det är bäst att vi bordlägger det här nu. Heja Modo!

Läs allt om hyllningen här - 21 länkar du inte får missa!

Mer läsning