Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I dag blir Brynäs klar med uppgiften

Annons

Brynäs möter Växjö. Senast det begav sig innebar det en smärtsam förlust. Då är inte nu. Då var Brynäs ett annat lag. Därför blir Brynäs idag klar med uppgiften.

Resultaten i dom andra matcherna knogar på att gå Brynäs väg i de omgångar man förlorat. Nu är det dags att - i praktiken - skriva på kontraktet för nästa säsong genom en makalös och minnesvärd insats mot Växjö

Brynäs blandar och ger mellan matcher och i matcher. Det är kanske inte så konstigt med tanke på tabelläge och yttre omständigheter. 

Efter matchen mot HV71 - som är ett exempel på vad jag menar - har Brynäs möjligheten att på hemmaplan visa sig själv och alla andra vad man kan. Jag tror man klarar det.

Växjö har blandat och gett under hela säsongen. Det kommer att krävas en helgjuten insats av Brynäs och jag tror vi kommer att få se det. 

Om inte annat har Brynäs två chanser till att skriva på kontraktet. Men. Varför vänta? Jag hoppas Brynäs bli klar med uppgiften idag.

Tre saker inför Brynäs - Växjö

Vem står? Holmqvist eller Starkbaum? Det spelar ingen roll vilken det blir, men bra måste han vara för att det ska bli seger.

Oskar Lindblom imponerar på mig. Hoppas han gör det i kväll också.

Behåll kyla och fokus genom hela matchen. Det gäller alla.

ERIK SANDBERG 

Mer läsning