Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyra–fem nya spelare på väg in i Leksands IF

/
  • Tore Jobs jobbar långa dagar för att försöka landa nyförvärv till Leksands IF.

Leksands IF jagar nya spelare till nästa säsong, och snart är de landade.
– Vi har väldigt intressanta spelare på gång, säger Tore Jobs.

Annons

På måndagen berättade Tore Jobs om Leksands lagbygge på den officiella hemsidan. Inga nyförvärv presenterades då, men redan nästa vecka kan både förlängningar av gamla spelares kontrakt och nya spelare vara landade.

– Våra egna spelare har en vecka på sig att ta ställning till de kontraktsförslag de fått men efter den veckan måste vi gå vidare med andra spelare. Har vi tur kommer vi kunna presentera namn redan den här veckan, men inom två veckor kommer fyra-fem intressanta spelare vara klara för Leksand, säger Tore Jobs.

Bland spelarna som fått kontraktsförslag finns Viktor Mårtensson, David Åslin och Jon Knuts. Tobias Forsberg kommer också få ett kontraktsförslag.

– Vi vill ha Mattias Ritola kvar, och han opereras för sin korsbandsskada i dag (måndag). Vi ska höras igen på torsdag, säger Tore Jobs.

Tore Jobs berättar att han gjort en prioriteringslista för kommande säsong. Där finns spelare som ska bli profiler för Leksands IF.

– Det finns flera intressanta spelare där. Jag och Sjur Robert Nilsson var och kollade på den norska finalen under förra veckan och diskuterade samtidigt spelare som kan vara aktuella. Vi kollar efter spelare över hela världen, säger Tore Jobs och fortsätter:

– Vi söker profiler för att hitta spelare som ska passa för Leksands IF.

Fler juniorer kommer det också bli kommande säsong.

– Vi kommer plocka upp fyra - fem juniorer, kanske fler. Vi har även duktiga J18-spelare på gång, säger Jobs.

Mer läsning