Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Forsberg lämnar Sverige - väljer mellan två lag

/

Han har gått klubblös sedan han fick sparken av Modo i januari. Men snart är Anders Forsberg tillbaka vid hockeyrinken. Ett beslut om hans framtida klubbadress närmar sig.
– Jag väljer mellan två anbud. Båda är i utlandet, men ett av dem har anknytning till Sverige, säger Forsberg till SportExpressen.

Annons

För någon vecka sedan berättade Anders Forsberg för allehanda.se att han hade två-tre seriösa förslag från klubbar som han valde emellan. Redan då var han också öppen med att det inte skulle dröja länge innan han annonserade vilket lag han ska träna nästa säsong.

– Jag har varit med om att få förfrågan en bit in i juni, men då är oftast trupper spikade och planering gjord. Jag gissar att jag måste bestämma mig inom de närmaste veckorna. Jag kommer inte att dra benen efter mig i höst.

– Jag vill heller inte gå och lyfta lön från Modo. Jag kommer att ha ett jobb någon annanstans i höst, sade Forsberg då.

LÄS MER: Forsberg redo för ett nytt hockeyjobb

Just nu befinner sig Anders Forsberg i Prag på VM. För SportExpressen berättar den tidigare Modo-tränaren att han nu väljer mellan två anbud från utlandet.

– Jag väljer mellan två anbud. Båda är i utlandet, men ett av dem har anknytning till Sverige, säger Forsberg.

– Jag har velat ett tag och har haft svårt att bestämma mig. Jag kommer att ta ett beslut inom en vecka eller två.

Mer läsning