Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fansens kärlekshyllning till Brashear

Den stora publikfavoriten i Modo heter Donald Brashear. Nu har fansen startat en namninsamling för att få honom att stanna nästa säsong.
– Vi älskar honom för han ger verkligen ger allt för laget hela tiden, han brinner för det här vilket han visat, säger initiativtagaren till namninsamlingen Andreas Johansson.

Annons

Donald Brashear har spelat 13 matcher i Modotröjan och är redan publikfavoriten som alla Modofans pratar om. Trots lite speltid har han redan gjort stora avtryck.

– Han har fått spela lite men gjort det fantastiskt bra när han väl fått chansen. Vi vill se Brashear spela en hel säsong, säger Andreas.

Donald Brashear har under sin tid i Modo gjort ett mål och det kom i matchen mot Vita Hästen senast.

– Han är otroligt viktig och man hör direkt han kommer in på isen. Det låter ju fan som om vi vunnit SM-guld nästan, säger Andreas med ett skratt.

Tanken med insamling är att visa uppskattning till Brashear för det enorma hjärtat han visat för fansen. Insamlingen har snart fått in 600 namnunderskrifter men Andreas hoppas på fler.

– Vi hoppas på att nå ut till fler för det finns många som vill behålla honom i klubben och även om jag inte tror han stannar så har vi i alla fall fått visa vår kärlek till honom, avslutar Andreas Johansson.

Mer läsning