Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäsprodukten blir center mot sin gamla klubb

/

Rögle har en skada på centern Jesper Jensen inför torsdagens match mot Brynäs.
Då får Brynäsprodukten Ludvig Rensfeldt byta plats och kliva in centralt på isen.

Annons

Danske Jensen kan inte vara med och väljer Rögletränaren Anders Eldebrink att flytta in Ludvig Rensfeldt, som bildar kedja med förre brynäsaren Sebastian Wännström och Christopher Liljewall, skriver hd.se.

– "Ludde" spelade center när han var i Malmö. Han har bäst egenskaper för den positionen och jag tror att han klarar det galant. Det är en allrond center som är lugn med pucken och kan fördela den. Dessutom har han ett bra spelsinne, säger Eldebrink, som inte ville splittra sin nya "superkedja" med Jordan Smotherman, Jack Connolly och Taylor Matson.

Förra gången Brynäs gästade Ängelholm vann man efter förlängning.

– Vi vill ha revansch. Brynäs är ett bra lag. Jag förväntar mig ett högt tempo i matchen eftersom vi spelar ganska likvärdigt. Det handlar om att komma igång direkt och ta oss in i skiten efter uppehållet. Fokus behöver ligga på att trycka till i närkamperna de första bytena, säger Eldebrink till hd.se

Rögles lag mot Brynäs

Målvakt: Oscar Dansk (Lars Volden).

Backpar: Almen Bibic, Dominik Granak – Jesper Williamsson, Kevin Marshall – Ivan Baranka, Ludvig Claesson.

Kedjor: Jordan Smotherman, Jack Connolly, Taylor Matson – Patrick Cehlin, Filip Karlsson, David Åslin – Sebastian Wännström, Ludvig Rensfeldt, Christopher Liljewall – Viktor Lindgren, Kelsey Tessier, Daniel Sylwander.

Mer läsning