Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäsbloggaren: Ett aggressivare Brynäs?

Det är naturligtvis med anspänning vi ser fram mot Brynäs bortamatch mot Växjö.

Annons

Laget har som bekant bytt tränare. Aggressivitet är ledordet jag hör från många nära laget. Det ska bli intressant att se vad det betyder i praktiken.

Växjö borta är ingen enkel uppgift för vilket lag som helst, vilken dag i veckan som helst och kanske är det extra svårt med tanke på den senaste veckans förändringar i och kring laget? Jag tror tvärtom. Istället för att fundera allt för mycket på insatsen mot Skellefteå senast har laget fokuserat på nya detaljer, nya röster och nya direktiv. Niclas Andersén uttalade sig om att man nu får visa att man vill spela. Jesse Niinimäkis och Sondre Oldens fick lämna laget och det om något är en signal i sig. Det ska bli mycket intressant att se vilka som ikväll visar att man vill spela.

Thomas Berglund sätter samma spelare på isen som vi sett i många matcher under säsongen. Det är fortfarande samma grupp som ska lösa utmaningarna på isen. Jag längtar till nedsläpp.

Tre saker inför matchen mot Växjö

En kamera på Berglund under hela matchen hade varit önskvärt. Reaktioner, instruktioner och frånvaro av frustrationer önskas.

Hårdast jobb vinner. Inga nyheter. Brodin kommer att trivas. Betyder tränarbytet något för Blomqvist? Kanske.

Målvakterna. Starkbaum har vilat några extra dagar inför den här helgen. Bra att han nu får tävla med Honken. Gillar det.

ERIK SANDBERG

Mer läsning