Annons
Vidare till hockeypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hockeypuls podcast #46: Pressen på Peter Andersson och Brynäs silly season

 
Hockeypuls podcast
Visa alla artiklar

En ny era inleds nu när Peter Andersson axlar rollen som Brynäs huvudtränare.

Därför spelar Hockeypuls podcast in ett specialavsnitt – endast – om Brynäs. Adam Johansson och Daniel Sandström guidar er genom det 55 minuter långa avsnittet, som även bjuder på intervjuer med Peter Andersson och Michael Sundlöv.

En del av programmet handlar enbart om tränarsidan, vad Peter Andersson kan uträtta och vilken assisterande tränare Brynäs ska anställa. Tre coacher föreslås av Hockeypuls.

– Han är ett framtidsnamn.

Silly season utgör andra halvan av podden. Där går vi igenom samtliga lagdelar, spekulerar i vilka två namn Brynäs ännu inte presenterat, kastar ljus på farorna med en eventuell Simon Bertilsson-affär, funderar över Emil Molins framtid, vilka spelartyper som krävs på backsidan och hur forwardssidan måste rustas för att vara SHL-mässig. Fem hockeyallsvenska storstjärnor och två klassbackar listas som potentiella nyförvärv.

– Det är en perfekt paketlösning för Brynäs. Sundlöv får höra av sig till bägge spelarnas agenter.

Podden föreslår också att Brynäs ska göra sig av med ett flertal spelare för att kunna forma ett mer slagkraftigt lag. Allra tydligast är det på forwardssidan där fem spelares kontrakt borde ses över om det är möjligt.

– Just nu är forwardsstallet sorgligt att titta på.

Vill du lyssna på podden här? Klicka play på spelaren nedan:

Lyssna på Hockeypuls podcast: AcastItunesSpotify

Podden finns där poddar finns (iTunes, Acast, Spotify osv). Du kan även lyssna på podden i spelaren ovan.

För funderingar, tips eller frågor: Mejla [email protected]