Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dansk landslagsman till SSK – Meyer har skrivit på för två år: "En mönsterbrytare offensivt "

Nu är det klart.
Den danske forwarden Nicolai Meyer har skrivit på ett tvåårskontrakt med SSK.
– Jag är bra offensivt och jag är bra i PP, säger han.

Annons

Hockeynyheter direkt i din mobil:

► Hockeypuls på App Store ► Hockeypuls på Google Play

Meyer då han spelade i Tingsryd.

Redan i måndags skrev LT-sporten att Meyer var på väg till SSK, och idag visade sig ryktet vara sant. 24-åringen som förra säsongen spelade i Troja/Ljungby har skrivit på för två år med klubben.

– Det känns bra. SSK är en bra förening som vill någonting och det vill jag också. Jag vill ta nästa steg, säger han till SSK:s hemsida.

Senaste säsongen gjorde forwarden 39 poäng på 52 matcher i serien samt 16 poäng på 10 matcher i kvalserien.

– Jag är bra offensivt och jag är bra i PP. Jag gör självklart jobbet hemåt också, men mina styrkor ligger i offensiven, säger Meyer.

Gilla Hockeypuls på Facebook Följ Hockeypuls på Twitter

Tränaren Lundberg var nöjd med sitt nyförvärv.

– Nicolai är en mönsterbrytare offensivt, både som målskytt och framspelare. Något han visat i Danmark tidigare, liksom i Hockeyallsvenskan de två senaste säsongerna. Han vill även vidareutveckla alla alltid-jobbet. Vi tror han kommer att passa bra in i gruppen på flera sätt säger huvudtränare Ulf Lundberg.

Meyer gjorde sin första säsong i Sverige 2016-2017, då han spelade i Västervik och Tingsryd. Innan dess spelade han i Aalborg Pirates och Fredrikshavn White Hawks.

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

Gilla LT-sporten på Facebook

Följ LT-sporten på Twitter

Så blir du Plus-kund hos Mittmedia och LT

För att bli Plus-kund klickar du här och väljer sedan vilket Plus-paket du vill ha. Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du får tillgång till innehållet på samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt Plus-abonnemang.

Mer läsning