Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om HV71

Sköna beskedet för HV71 – profilen stannar: ”En oerhört viktig spelare”

Landslagsmeriterade Elin Svensson stannar i HV71. Den 20-åriga forwarden har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med SDHL-klubben.

Text

Elin Svensson fortsätter i HV71.

Bild: Jesper Zerman/Bildbyrån

Annons

Nässjöfostrade Elin Svensson kom till HV71 säsongen 2020/2021 och hade under den gångna vintern en genombrottssäsong i SDHL.

Forwarden producerade 27 poäng på 32 grundseriematcher och levererade dessutom en assist på två slutspelsmatcher. Hon blev under säsongen också uttagen för landslagsspel med Damkronorna. Nu står det klart att Elin Svensson fortsätter sin ishockeykarriär i HV71.

Annons

– Jönköping betyder jättemycket för mig och det var hit jag ville när jag var liten. Jag trivs jättebra med att bo här nu och det har alltid varit en dröm att få spela för HV71. Sen har jag haft en bra utveckling här under mina föregående säsonger och jag känner att jag litar på det som klubben vill göra, säger Elin Svensson i en kommentar på HV71:s webbplats.

Annons

Att Svensson nu har bestämt sig för fortsatt spel i HV-tröjan var ett skönt besked att få för sportchefen Peter ”Humlan” Hammarström.

– Elin är en oerhört viktig spelare för oss och vi är glada att hon fortsätter i HV71, säger ”Humlan”.

LÄS MER: Landslagsmålvakten stannar i HV71: ”Jag älskar staden”

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan