Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om HV71

Tung skadesmäll för HV-talangen: ”En flisa blev lös i foten”

Tidigare under säsongen blev han uppkallad till HV71:s A-lag – nu tvingas den poängstarke talangen till ett uppehåll på grund av skada.

Text

Egor Polin.

Bild: Erik Boström

Annons

Den 18-årige forwarden Egor Polin har levererat gott om poäng för HV:s J20-lag under innevarande säsong, i skrivande stund totalt 30 poäng (13+17) på 35 matcher.

Den juniorlandslagsmeriterade högerskytten har också fått speltid i moderklubben Tranås AIF, som huserar i hockeyettan. Men en tid framöver kommer det inte att bli något spel för Egor Polin, rapporterar Tranås Tidning.

Annons

Annons

– En flisa blev lös i foten och det gör att han blir borta en bra period. Han kan varken få på sig skridskor eller vara på isen och han kommer inte att spela den närmaste tiden. Jag är jättenöjd med det han har gjort hos oss, så det här är riktigt trist för hans del, säger Stefan Fransson, klubbchef i Tranås AIF, till tidningen.

Under försäsongen spelade Egor Polin med HV:s herrlag och gjorde då mål i en träningsmatch mot Leksand. Så sent som i början av februari var talangen dessutom ombytt i SHL-sammanhang, men fick då ingen istid.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan