Annons

Annons

Annons

Mora – Västervik

Mora besegrade Västervik hemma – så var matchen

Jumbolaget Västervik besöker Mora under fredagskvällen. Bortalaget vann senast hemma mot AIK den 7 december. Sedan dess har det blivit en förlust borta mot Kristianstad och en hemma mot Modo.

Mora har haft djupa dippar, men också tagit starka segrar, nu när lagets 26:e omgång spelas. De får minnas vad de gjorde bra i de senaste matcherna och försöka justera det sämre. Mot AIK blev det en förlust i onsdags. I lördags vann Mora mot Södertälje, även då på bortaplan. Nu är det spel på hemmais som gäller.

Snittet de senaste fem matcherna ligger på drygt två mål per match (2,2) och Mora har visat att de inte tänker gå mållösa från kamperna. Mot Västervik kan det bli en hel del mål nu när motståndarna bara plockat 24 poäng på 27 omgångar. Totalt har Västervik gjort 55 mål och släppt in 80. Jämfört med Mora så skiljer det 13 poäng. Mora har totalt gjort 67 mål och släppt in 61.

Det är en tät kamp om sjätteplatsen för Mora just nu. Tillsammans med Östersund så har laget 37 poäng. Skillnaden är att Mora har bättre målskillnad i detta fall. Men en förlust kan ändra allt.

Ska Mora göra jobbet och avfärda Västervik ikväll? Det svaret får ni i vår liverapport.

Text

Annons

8 kri veckan i 8 veckor

Hockeypuls Digital - 8kr/v i 8 veckor

Läs för 8 kr/vecka i 8 veckor – det blir bara 32 kr per månad i två månader, därefter 119 kr i månaden.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på hockeypuls.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan