Annons

Annons

Annons

Djurgården – Mora

Mora förlorade stort mot Djurgården – så var matchen

Senaste nytt från motståndarna Djurgården är att de har bytt tränare inför drabbningen med Mora IK. Johan Garpenlöv tar över efter Joakim Fagervall. Orsaken till detta kan ha varit Djurgårdens målbild. Laget har två raka hemmaförluster och ligger just nu på tredje plats i Hockeyallsvenskan. Även i senaste matchen förlorade Djurgården, borta mot Västerås med 1–2. Det innebär att kvällens hemmalag tagit en seger de senaste fem matcherna.

Trenden är starkare hos Mora. Visserligen 3–6-förlorade laget mot Modo förra veckan, men studsade snabbt tillbaka genom en 4–3-seger mot Karlskoga. Det fick åskådarna i Smidjegrav Arena att våga hoppas på mer. I matchen mot Karlskoga gjorde Fabian Ilestedt avtryck med ett mål i comebacken. Några spelare var inte med då. Kalle Miketinac var en av dem. Enligt Johan Hedbergs utsago är han tillbaka mot Djurgården.

Men det finns fortfarande en del indisponibla spelare inför kvällens match. Mora har trots allt en del att välja på och hoppas nu kunna stapla fler trepoängare.

Ni följer bortamatchen i vår liverapport.

Text

Annons

8 kri veckan i 8 veckor

Hockeypuls Digital - 8kr/v i 8 veckor

Läs för 8 kr/vecka i 8 veckor – det blir bara 32 kr per månad i två månader, därefter 119 kr i månaden.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på hockeypuls.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan