Annons

Annons

Annons

Mora – Modo

Mora föll mot serieledarna Modo – så var matchen

Mora IK tar återigen emot ett topplag i Smidjegrav Arena, när tabellettan Modo kommer på besök. Sju raka matcher och sju poängs marginal ned till tvåan Djurgården – det får anses sjukt effektivt. Det gäller för Mora att inte råka ut för alldeles för många utvisningar ikväll. En sådan sak kan straffa sig. Modo har nämligen tryckt dit pucken i nästan vart tredje powerplay de senaste fem matcherna. Bortalaget har en effektivitet på 58,3 procent i spelformen.

Modo har många bra spelare och för att Mora ska matcha dem ställer de upp med bland annat Johan Persson och Anton Heikkinen. Persson har gjort fem poäng (tre mål) de fem senaste omgångarna och Heikkinen sex poäng (fem mål) i samma matchsvit. Dessutom har backarna Jonathan Myrenberg, Alexander Molldén och Isac Heens visat på både defensiv och offensiv skicklighet de senaste matcherna.

Mora och Modo är två av seriens mest formstarka lag och även om Modo får ses som favoriter på förhand, så kommer Mora troligtvis att göra det svårt för motståndarna.

Det kommer hållas en tyst minut för hockeylegendaren Börje Salming, som nyligen gått bort, i samband med matchen.

Ni följer matchen mot Modo i vår liverapport.

Text

Annons

8 kri veckan i 8 veckor

Hockeypuls Digital - 8kr/v i 8 veckor

Läs för 8 kr/vecka i 8 veckor – det blir bara 32 kr per månad i två månader, därefter 119 kr i månaden.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på hockeypuls.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan