Annons

Annons

Annons

Laget & Jaget – NA:s sportpodd

”Skiter faktiskt i vad ni skriver”

Han blev en publikfavorit redan under sin första sejour i Örebro Hockey. Nu är Mathias Bromé tillbaka i klubben, med ett mål och ett mål endast: SM-guld.

– Det är det som triggar mig, att få vara med i det laget som tar det första guldet med Örebro, säger Bromé i höstpremiären av NA:s sportpodd Laget & Jaget.

Text

Annons

► Lyssna på det nya avsnittet i spelaren nedan!

Inbäddat innehåll

Mathias Bromé om..

..det långa kontraktet med Örebro: Jag ser det som att dom vill att jag ska vara här, och vara med och bygga upp Örebro. Vara en stor del av föreningen. Det ser jag som någonting fint och bra. Jag ser det som en väldigt fin möjlighet, och mitt mål är att jag ska få stå på Stortorget. Det är det som triggar mig, att få vara med i det laget som tar det första guldet med Örebro.

Annons

Annons

..vad media skriver: Vad ni väljer att skriva har ju inte jag någonting att göra med egentligen. Vill ni skriva att jag är svinbra får ni göra det, vill ni skriva att jag är pissdålig så gör ni det. Det är inget som kommer göra att jag lägger mig under kudden. Jag är den jag är, och kan jag se mig i spegeln och säga att jag har gjort allt jag kunnat så är jag nöjd. Då skiter jag faktiskt i vad ni skriver om.

..sågningar redan nu: Om man redan nu ska sitta och såga laget eller lagbygget eller så. Man får ge oss chansen att visa vad vi är för lag innan man börjar slänga oss under bussen. Det är skillnad om vi går tungt, då kan man slänga oss under bussen. Men nu innan, vi har ju inte ens gjort nåt än.

..Örebros unga talanger: Leo Carlsson har det mesta som de här yngre har, som man vet kommer gå högt upp i draften. Elias Pettersson är en otroligt duktig back, som jag också kommer ta stora steg och spela mycket i vinter. Simon Forsmark också, såklart. Många av de här yngre spelarna är riktigt duktiga faktiskt, jag vet inte vad dom käkade när var små barn. Men det är kul att det kommer upp många underifrån som är så pass bra att de kan kliva in och spela direkt.

Höstpremiären av Laget & Jaget gästas av ingen mindre än Mathias Bromé.

Bild: David Hellsing

Annons

Klicka här för att lyssna i Spotify.

Klicka här för att lyssna i iTunes.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan