Annons

Annons

Annons

Ishockey

Bekräftat: Forwarden förlänger med Timrå IK: "Känns riktigt bra"

Sundsvalls Tidning kunde tidigare i fjol berätta att Timrå IK har som mål att förlänga med Sebastian Hartmann – och nu är det klart.

Forwarden har kritat på för de tre kommande säsongerna.

– Det är kul att få vara i en så fin förening som Timrå IK är. Jag har även utvecklats extremt mycket under min tid här, säger Hartmann till klubben.

Text

Sebastian Hartmann förlänger med Timrå IK. Bild: Bildbyrån

Annons

Forwarden Sebastian Hartmann har varit ett utropstecken i Timrå IK:s återkomst till SHL, men har suttit med ett utgående kontrakt och tidigare i november kunde Sundsvalls Tidning berätta Timrå IK:s sportchef Kent Norberg velat förlänga med 27-åringen.

Annons

– Jag har pratat med hans agent och vi ska fortsätta prata och se om vi kan hitta en lösning. Men ja, jag vill förlänga med honom, sade "Nubben" då.

Annons

Och nu bekräftar Timrå IK nyheten. Hartmann har kritat på för de tre kommande säsongerna och ser fram emot en förlängning i klubben.

– Det känns riktigt bra att stanna i Timrå IK! Det är kul att få vara i en så fin förening som Timrå IK är. Jag har även utvecklats extremt mycket under min tid här i Timrå IK och har fått ett stort förtroende här. Både jag och min sambo trivs även bra här i stan så det var ett självklart val att stanna i Timrå IK, säger Sebastian Hartmann till klubben.

Kent Norberg om det nyskrivna kontraktet:

– Det känns fantastiskt kul att Sebastian tror på det vi gör här och vill fortsätta sin karriär i Timrå IK. Han har så här långt gjort en bra säsong och jag tycker att det sänder bra signaler när spelare som har kommit hit och fått en såpass bra utveckling som just Sebastian har fått väljer att stanna, kommenterar Kent Norberg.

Forwarden är inne på sin tredje säsong i Timrå IK och har noterats för 96 (52+44) poäng på 137 matcher.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan