Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om HV71

Två HV-matcher flyttades – klart med ett nytt speldatum

HV71 skulle ha spelat två matcher under den gångna veckan. Men på grund av ett covidutbrott flyttades mötena med Troja-Ljungby och Västerås. Nu har en av matcherna fått ett nytt speldatum.

Text

HV-herrarnas möte med Västerås har fått ett nytt speldatum.

Bild: Carl Ljungquist

Annons

2022 började på ett trist sätt för HV71, som i början av veckan tvingades stänga ned verksamheten efter ett covidutbrott i truppen.

– Det är klart att det är skittråkigt. Men med tanke på hur det har sett ut den senaste tiden var man på något sätt ändå lite förberedd på det här, sa HV-backen Nichlas Torp till JP/Jnytt strax efter att spelartruppen hade fått besked om covidutbrottet.

Annons

Annons

I samband med att HV-herrarnas verksamhet stängdes ned flyttades den gångna veckans två matcher mot Troja-Ljungby och Västerås. Troja-matchen skulle ha spelats den 5 januari och mötet med Västerås var planerat till den 7 januari.

Under helgen återupptog HV-truppen sin träning och gjorde comeback på isen i Husqvarna Garden. Och nu har också en av de uppskjutna matcherna fått ett nytt speldatum.

hockeyallsvenskans webbplats meddelas det att HV71:s match borta mot Västerås kommer att spelas klockan 15.00 den 26 februari. Mötet med Troja har i skrivande stund inte fått något nytt speldatum ännu.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan