Annons

Annons

Annons

Ishockey

Lämnade VIK – blir lagkamrat med Lindelöf

Tidigare under våren stod det klart att det inte skulle komma att bli någon fortsättning för forwarden Daniel Öhrn i den gulsvarta dressen. Nu har 28-åringen skrivit på för seriekonkurrenten Tingsryd.

Text

Anmäl text- och faktafel

Efter två raka säsonger i den gulsvarta dressen stod det i våras klart att det inte skulle bli någon fortsättning för den assisterande lagkaptenen Daniel Öhrn.

Nu står det klart att den 28-årige 28-årige forwarden fortsätter sin hockeykarriär genom att återvända till seriekonkurrenten Tingsryd.

Annons

Inbäddat innehåll

Annons

Sejouren blir Öhrn blott andra i Tingsryd som han tillhörde under säsongerna 2017/18 samt 2018/19 innan han sedermera anslöt till VIK. Kontraktet är skrivet för de kommande två säsongerna.

– Det känns jättekul att vara tillbaka i Tingsryd. Det som lockade mig att komma tillbaka är framför allt att det känns som att klubben har något bra på gång och vill ta steg uppåt. Det finns en uppåtanda i hela föreningen, vilket jag tycker känns väldigt inspirerande, säger Öhrn i en videohälsning på klubbens hemsida.

Daniel Öhrn ansluter nu till Tingsryd på ett tvåårskontrakt. Foto: Maxim Thoré / BILDBYRÅN.

Även sportchefen och tränaren Magnus Bogren är ytterst nöjd över att Öhrn nu har valt att återvända.

-Jag är mycket glad att vi har fått tillbaka Daniel till oss. En center med ett stort spel i sig, nyttig på alla sätt och vis både på-och utanför isen. Absolut ett ämne för kapten. Också att vi har kunnat landa i ett tvåårskontrakt är jag väldigt glad för. Han har haft en liten strulig säsong bakom sig med lite skador men har ändå visat vilken kapacitet han besitter. Ska bli grymt roligt att få jobba med Daniel, säger Bogren till klubbens hemsida.

Annons

I Tingsryd blir Öhrn nu lagkamrat med västeråssonen Alexander Lindelöf som presenterades av klubben tidigare under veckan samt backen Simon Åkerström som tillhörde VIK under den gångna säsongen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan