Annons

Annons

Annons

Ishockey

Örebro värvar KHL-stjärna – finska forwarden klar: ”Väldigt förväntansfull”

Örebro Hockey presenterade sitt senaste nyförvärv under lördagen.
På sin hemsida berättar de att den poängstarke forwarden Juuso Puustinen skrivit på.
– Jag är väldigt förväntansfull att komma till Örebro och ser verkligen fram emot att hjälpa laget till stark säsong, säger han.

Text

Bild: TT

Annons

Finske Juuso Puustinen har spenderat de tre senaste säsongerna i KHL. Där blev det 105 poäng på 162 matcher. Nu är han klar för Örebro Hockey.

– Jag är väldigt förväntansfull att komma till Örebro och ser verkligen fram emot att hjälpa laget till stark säsong. Jag har hört mycket bra om publiken i Örebro så jag hoppas verkligen att vi får ha fullsatta läktare när säsongen drar i gång i september, säger 33-åringen till klubbens hemsida.

Annons

Annons

Puustinen har aldrig spelat i Sverige tidigare. Däremot har han gjort flertalet säsonger i hemlandet Finland. I intervju med klubben säger han också att han känner en del av de finska spelarna i Örebro sen tidigare.

Örebros sportchef Niklas Johansson säger att även han ser fram emot att få in en stark offensiv spelare i truppen.

– Det känns jättebra att vi lyckats landa Juuso i en kamp med andra klubbar. Vi får in en högerfattad spelare med som besitter alla kvaliteter för att vara en toppspelare i vårt lag. Med sitt skott som sitt främsta vapen kommer Juuso tillföra ytterligare en dimension till vårt redan starka lag.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan