Annons

Annons

Annons

Ishockey

ÖHF värvar back från Hammarby: "Har de fysiska förutsättningarna"

Örnsköldsvik Hockey fortsätter att rusta inför den nya säsongen.

Klubben har gjort klart med Victor Blom som har skrivit ett kontrakt på 1+1 år.

– När sedan Victors namn dök upp så kändes det direkt intressant och vi är glada över att allting löste sig så snabbt, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Text

Annons

Örnsköldsvik Hockeys trupp börjar ta form och tidigare i juli sa sportchefen Patrick Edlund att truppen kan öka med några ytterligare namn innan säsongen drar igång,

– Vi känner oss tillfreds med lagbygget just nu men det är mycket möjligt att det kommer att ansluta ytterligare ett par spelare innan det är dags att kliva på is, sa han då till Sporten.

Annons

Annons

Nu har Örnsköldsvik hockey klart med ännu ett namn. Under fredagen presenterade klubben backen Victor Blom.

– En stabil pjäs som har de fysiska förutsättningarna för att vara stark i det defensiva spelet, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, till Hockeyettan och fortsätter:

– Vi fick en backplats öppen när Linus Öst-Pettersson meddelade att han inte kommer att spela hockey kommande säsong. När sedan Victors namn dök upp så kändes det direkt intressant och vi är glada över att allting löste sig så snabbt.

24-åringen kommer senast från Hockeyettan Öst och spel i Hammarby Hockey där han noterades för 12 poäng (4+8) på 40 matcher, men nu är bär alltså flyttlasset norrut.

– Det känns kanonbra att flytta till Örnsköldsvik och representera ÖHF. Jag ska ge mitt yttersta med målbilden att hela tiden hjälpa laget till framgång, säger Victor Blom som skrivit ett kontrakt på 1+1 år.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan